Nedsatt pris! LED Ramp Intermatrix 240W Visa större

Intermatrix 240W

Intermatrix LED ramp-serie är är en populär ljusramp i rak och klassisk utformning. Intermatrix ramperna använder alltid den senaste tekniken och är utrustade med Cree White Technology dioder av senaste modell. Många av våra ramper är förstärkta med strängpressad flygplansaluminium som är brännpulverlackerad och Intermatix är heller inget undantag.

Intermatrix är enkel att montera och levereras med medföljande sidofästen. Intermatrix är lämpad att användas på både personbil, lastbil och entreprenadsmaskin och finns tillgänglig som både Flood, Spot och populära Combo. Intermatrix är IP67-klassad och framtagen för att klara alla väderlekar. Ramperna är utrustade med amerikanska Cree dioder och reflektorn är tillverkad av polykarbonat material vilket gör den väldigt stryktålig.

Fraktfritt denna veckan!

3 695,00 kr inkl. moms

4 995,00 kr

-1 300,00 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information


Intermatix ljusramp är optimal för användning under mörkerkörning på ödsliga skogsvägar som är dåligt belysta. Intermatrix är en kvalitetsramp som levererar mer ljus än konkurrerande ramper som sett till utseendet ser identiska ut, tack vare bättre god optik och byggkvalitet. Samtliga Intermatrix ramper levereras med en 2 års garanti.


SVERIGES BREDASTE SORTIMENT - TILL BÄST PRIS

Ramphuset levererar led ramper för professionella applikationer till marint bruk, varvindustri, skogsindustri, gruvindustri, entreprenad, logistikföretag etc. Vi erbjuder Sveriges bredaste sortiment av led ramper till det bästa priset!


SPECIFIKATIONER

Dimensioner: 1150x80x110 mm med fäste (Längd x Höjd x Djup)

Ljusstyrka :  21 600 lumen

Drivspänning : 9-32 Volt likspänning, dvs passar både 12 och 24 Volt elsystem
Material: Robust aluminiumchassi
Lins: Stryktålig lins i polykarbonat 
Skyddsklass: IP67

Garanti : 2 år

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!