Nedsatt pris! 288w-ledramp-intermatrixc Visa större

Intermatrix 288W "lätt böjd"

Intermatrix LED ramp-serie är en av våra storsäljande ramper i praktisk böjd design vilket ger upphov både till ett bredare ljus men också en snyggare ramp. Intermatrix ramperna är utrustade med Cree White Technology dioder av senaste modell. Många av våra ramper är förstärkta med strängpressad flygplansaluminium som är brännpulverlackerad och Intermatix är heller inget undantag.

Intermatrix "lätt böjd" LED ljusramp är enkel att montera och levereras med medföljande sidofästen. Ljusrampen är lämpad att användas på både personbil, lastbil och entreprenadsmaskin och den mest populära ljusbilden är utan tvekan Combo. Denna ljusbild är den som dominerar marknaden idag för böjda ljusramper då konsumenten får ta del av både ett brett och långt ljus på en och samma gång. Intermatrix är IP67-klassad och framtagen för att klara alla väderlekar. Ramperna är utrustade med amerikanska Cree dioder och reflektorn är tillverkad av polykarbonat material vilket gör den otroligt stryktålig.

Fraktfritt denna veckan!

4 695,00 kr inkl. moms

6 695,00 kr

-2 000,00 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information


Vid val av Combo ljusbild så lyser dioderna på varje respektive sida brett (flood ljus)medan dioderna i mitten har en lång räckvidd (spot/pencil ljus). Detta upplägg är optimalt framförallt vid mörkerkörning på ödsliga skogsvägar. Intermatrix är en kvalitetsramp som levererar mer ljus än konkurrerande böjda ramper som sett till utseendet ser identiska ut, tack vare en god optik och byggkvalitet. Samtliga böjda Intermatrix ramper levereras med en 2 års garanti.


SVERIGES BREDASTE SORTIMENT - TILL BÄST PRIS

Ramphuset levererar led ramper för professionella applikationer till marint bruk, varvindustri, skogsindustri, gruvindustri, entreprenad, logistikföretag etc. Vi erbjuder Sveriges bredaste sortiment av led ramper till det bästa priset!



SPECIFIKATIONER

Dimensioner: 1270x80x80 mm med fäste (Längd x Höjd x Djup)

Ljusstyrka :  25 920 lumen

Drivspänning : 9-32 Volt likspänning, dvs passar både 12 och 24 Volt elsystem
Material: Robust aluminiumchassi
Lins: Stryktålig lins i polycarbonat 
Skyddsklass: IP67

Garanti : 2 år

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!